Persondatapolitik.

Generelt.

I nedenstående kan du se Coffeelove.dk’ politik for behandling af de personlige oplysninger, du udleverer, når du oprettes som kunde eller tilmelder dig vores nyhedstjenester. Persondatapolitikken omfatter indsamling og behandling af de personlige oplysninger, du udleverer til Coffeelove.dk.

Ved tilmelding til Coffeelove.dk’ nyhedsbrev er vilkårene i Coffeelove.dk’ persondatapolitik gældende, og du accepterer samtidig, at de data, du udleverer til Coffeeove.dk, behandles i overensstemmelse med nedenstående:

I henhold til gældende persondatalovgivning er Coffeelove.dk dataansvarlig, se nedenstående kontaktoplysninger:

Indsamling af personoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Når du besøger vores hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om fx hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden samt informationer om den computer, du bruger, for at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmesiden, eventult at kunne forbedre denne samt foretage målrettet markedsføring.

Når du køber et produkt via vores hjemmesiden indsamler vi relevante oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt om du har returneret. Dette indsamles med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores regnskabsmæssige forpligtelser.

    Hvad er grundlaget for indsamlingen?

    Indsamlingen af oplysninger, som nævnt ovenfor, er både nødvendig for at kunne leverer de ønskede varer men også for, at vi kan forbedre funktioner på Hjemmesiden samt tilbyde dig relevante tilbud.

    Brug af eksterne databehandlere.

      Coffeelove.dk anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af vores hjemmesiden. fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og behandler data under vores instruks. Coffeelove.dk er fortsat dataansvarlige. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os. De er ligeledes underlagt fortrolighed om disse informationer.

      En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield og en kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI (Hvis linket ikke viker bedes du underrette Coffeelove.dk på info@coffeelove.dk)

      Dine rettigheder.

      Du kan til enhver tid skriftlig anmode os om oplysning om, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvad formål registreringen er, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt informatoner om hvorfra dine oplysningerne stammer.

      Du har også ret til at få udleveret en oversigt af de personoplysninger, som vi har om dig. Hvis du ønsker en oversigt af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@coffeelove.dk sammen med dokumentation for, at du juridiske ejer af personoplysningerne.

      Hvis du mener du har uberettigede eller urigtige personoplysninger hos os, har du ret til at få dem rettet af coffeelove.dk. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os på info@coffeelove.dk, så oplysningerne kan blive rettet.

      Retten til sletning.

      I visse tilfælde har du ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af coffeelove.dk. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige for at kunne overholde gældende lovgivning, f.ekx. vores regnskabsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette alle dine personoplysninger.

      Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring.

      Du har i nogle tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Det kunne f.eks være, hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig er ukorrekte.

      Retten til indsigelse.

      Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf.

      Du har også til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring.

      Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger. Undtaget er dog, at vi kan påvise lovgivningsmæssige grunde til fortsat behandling. Dette kan f.eks. være af regnskabsmæssige forpligtelser.

      Retten til at tilbagekalde samtykke.

      Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke afgivet ved oprettelsen hos Coffeelove.dk. Hvis du tilbagekalder samtykket, skal du være opmærksom på, at det i nogle tilfælde kan være grunde til fortsat behandlinlg. Dette vil oftest være af regnskabsmæssig forpligtelser og i sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.

      Såfremt du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@coffeelove.dk.

      Retten til at klage

      Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

      Sletning af persondata

      Hvis du ikke er inde på Coffeelove.dk' hjemmeside i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig. Coffeelove.dk vil dog skulle opfylde lovgivningen, herunder krav i regnskabsloven (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerloven (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.

      Oplysninger, som du har aftivet og vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke.
       

      Sikkerhed

      Personoplysninger opevaret kun på beskyttede og skire serverer inden for EU. Vi har ligeledes passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at uvedkommende får adgang til dine oplysninger eller misbruges.

      Kontaktoplysninger

      Coffeelove.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Coffeelove.dk' hjemmesiden.

      Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til ovenstående politik kan du kontakte:
      Coffeelove.dk
      Nørrebred 111
      2625 Vallensbæk
      Tlf. 2921 7558
      E-mail: info@coffeelove.dk